Restorab - Kok, Trappor, Garderober, Annat

Vi skapar Ditt livs rum
utan att det behöver
kosta skjortan!

Din garanti

Bakom vår affärsidé finns det generationer av snickerikunnande och yrkesskicklighet som du som kund får tillgång till. Vi tillhandahåller fackmannamässig personal som vi tar fullständigt ansvar för. Vi fullföljer era idéer till det färdiga resultatet.

Våra möbelproducenter tillverkar kök, badrum, dressingroom, tvättstugor, trappor m.m. Vi kan leverera alla förekommande stilar; så som minimalistisk stil, high tech, klassiska allmogekök, funkiskök till sekelskifteskök, allt efter era mått och önskemål.

Vi arbetar med alla material som finns att tillgå för skåpsnickerier och luckor; målat, laminat, fanerat, sprutlackerat, massivt.

Att välja kök är en lång och positiv process, från de allra första funderingarna till färdigt kök. En process som ofta kräver experthjälp för att skapa ett kök efter just era önskemål.

Börja med att skissa upp rummet ifråga och utgå ifrån de begränsningar och möjligheter som rummet erbjuder. Ta fram måttstocken, mät gärna upp och rita in alla fasta installationer som dörrar och fönster (notera åt vilket håll de öppnas), el, vvs, gas, element och ventilation. Observera att mäta dörr- och fönsteröppningen inklusive foder. Om ni känner minsta osäkerhet kring detta, så boka en tid med oss förutsättningslöst så hjälper vi er i samband med besöket.

Låter detta intressant?

Boka då en tid med oss, helt kostnadsfritt!

Vi kommer vid första besöket att gå igenom de önskemål och idéer ni har angående det "nya köket" som vi tillsammans ritar upp. Ni får då se ett första utkast på hur köket blir i 3-D miljö, och som man säger, en bild säger mer än tusen ord.

Kontakta oss via mejl eller telefon!